Noćni barovi

NOŠTROMO COCTAIL BAR

Kultno okupljalište mlađih stanovnika otoka, korak-dva od "Vagabunda", stilski bar "Noštromo" idealno je mjesto za prvu jutarnju kavu ili noćni izlazak s raskošnom ponudom cocktaila i svih drugih osvježavajućih pića. "Noštromo" diše poput svojih gostiju; dinamično, ritmično i u duhu trancea.


VAGABUNDO COCTAIL BAR

Modni eventi i spektakularne cocktail zabave sinonim su za cocktail bar "Vagabundo", nezaobilazno mjesto virskog noćnog života. Idete li prema virskoj rivi, ili od rive prema Lozicama, Torovima i drugim naseljima, "Vagabundo" je uvijek nezaobilazna i središnja točka šetnice i virskog urbanog stila.


BEACH BAR HAVANA

Beach bar Havana osim svoje atraktivne lokacije na glavnoj plaži Jadro, nudi i poseban ugođaj interijera. Osim popodnevnog izležavanja na udobnim ležaljkama uz prekrasan pogled i ponudu koktela Havana bar nudi i večernje provode uz najnovije strane hitove među kojima izdvajamo vikend party-e uz latino plesače.


DISCO BAR MORE

Generacijama su Virani i svi drugi stanovnici otoka, njegovi posjetitelji i prijatelji tražili cjelonoćnu zabavu u Lučici. Neraskidiva prijateljstva i prvi poljupci pali su u popularnom virskom Disku, mjestu koje traje i danas s istim pričama, uspomenama i neprekinutom tradicijom. Puno je barova, ali jedno je "More"…


Ispis