Živite svoj san.
Dođite na Vir.

Živite svoj san.
Dođite na Vir.

Živite svoj san.
Dođite na Vir.

Smještaj za Vas

Turistička agencija

Jedan od ključnih segmenata poslovanja destinacijske kompanije Vir turizam njezina je Turistička agencija. Pokrenuta je radi komunikacije s virskim iznajmljivačima soba, kreveta, ležaja, apartmana, apartmanskih zgrada i vila te cjelokupne organizacije virske apartmanske ponude na temelju kvalitetnih programa i turističkih projekata. 

Pročitajte više

slika1

Zabava tokom cijele godine

Eventi

Već s prvim dužim sunčanim danima u lipnju počinje ludilo i šušur Virskog ljeta, odnosno tromjesečni ljetni spektakl na kojemu otoku Viru zavide sve druge domaće destinacije. U proteklih pet godina samo na koncertima najvećih domaćih estradnih zvijezda Virsko ljeto posjetilo je više od pola milijuna ljudi, što dovoljno govori o popularnosti vrelih virskih subotnjih noći.

Pročitajte više

slika1

slika1

Predah od briga

Beach bar Na mulu

Više puta je uređivan i ukrašen ukrasnim biljem i udobnim sjedalicama, a od vrelih ljetnih dana zaštićen je suncobranima i morskom svježinom. Osim uobičajene ponude koktela, pića i napitaka, posjetiteljima i kupačima nudi predah za kavu na idealnom mjestu za odmor, druženje i ćakulu. Čak i više od toga.

Pročitajte više

slika1

Adrenalin na moru

Aquapark

Od kada je postavljen na plaži Jadro, virski aquapark ne gubi na senzaciji i atrakciji. Ludi morski spust mini toboganom ili skakanje u more s najviše točke samo su dio obaveznog ljetnog šušura i adrenalinskih ljetnih atrakcija na aquaparku, a plivačima i omiljeno odmorište.

Pročitajte više

Novosti

Užitak odmora

Plaže

Iznimna čistoća Virskog mora sa zapadne i južne strane te besprijekorno plavetnilo mora u Kanalu Nove Povljane sa sjeverne i istočne strane otoka, cijeli Vir čine privlačnom plažom bilo da je riječ o urbanim i uređenim plažama

Pročitajte više

Vir Turizam

Turistička agencija Vir turizam

Jedan od ključnih segmenata poslovanja destinacijske kompanije Vir turizam njezina je Turistička agencija.

Pročitajte više